Super gunoiul sau cât de mare trebuie să fie gunoiul pentru a nu-l mai ignora?!

septembrie 23, 2016

Vineri dimineața, vis-a-vis de Primăria Chișinău, a apărut un chiștoc imens de aproape 2 metri înălțime. Este vorba de mulajul unui muc de țigară care a fost reprodus cu suportul companiei ”Endava”, ca parte a campaniei de promovare axată pe întrebarea „Cât de mari trebuie să fie gunoaiele pentru a nu le mai ignora?”

Locuitorii capitalei au reacționat diferit la prezența obiectului în centrul orașului. Unii oameni au remarcat dimensiunea chiștocului, alții au fost receptivi la mesajul campaniei însă prea mulți continuă să treacă indiferneți pe alături, dând dovada că opinia publică este obișnuită cu gunoiul din jur.

Din păcate oamenii nu apreciază curățenia și zilnic putem observa pe jos sute și mii de chiștoace de țigări și alte gunoaie. Prin intermediul campaniei Hai Moldova dorim să sensibilizăm și să responsabilizăm locuitorii municipiului Chișinău, prin participarea la acțiunea de curățenie din 24 septembrie.

Reacțiile oamenilor și ideea din spatele super gonoiului este cuprinsă frumos în reportajul de la JurnalTV, partener Hai Moldova.