Reciclarea este responsabilitatea tuturor

martie 26, 2022

La data de 18 martie, a fost marcată Ziua Globală a Reciclării.

Într-un trend de creștere continuă a consumului, datorat creșterii populației pe planetă, reciclarea este obligatorie pentru a reintroduce materialele în circuit economic repetat, astfel scăzând presiunea asupra resurselor naturale necesare la producerea de bunuri.

În așa mod asigurăm o durabilitate a vieții și a confortului de trai pentru mai multe generații. Multe din resurse naturale, cum ar fi gaz, petrol, fier, aur, cupru, etc. Acestea fiind epuizabile și noi nu trebuie să uităm acest lucru niciodată.

Resursele naturale regenerabile, cum ar fi apa, pădurile, plantele, animalele, cu greu mai reușesc să se regenereze, la tempoul de consumerism actual.

Noi echipa Hai Moldova mereu vom fi alături de inițiativele care au scop de a crea o cultură ecologică sănătoasă. Prin proiectele Patrula ECO și Școala ECO ne-am propus să educăm tânără generația de a gestiona corect deșeurile și de a crea un spațiu curat și verde pentru comunitate.

Cu prilejul acestei zile, echipa Hai Moldova transmite sincere mulțumiri celor ce împărtășesc aceeași viziune ecologică!

Proiectul Școala ECO – crearea sistemului integrat de gestionare a deșeurilor în 10 școli este realizat cu susținerea Fundației Coca-Cola (The Coca-Cola Company).

Hai Moldova!