Pădurea Petrom Moldova

martie 30, 2023

Pentru că fiecare arbore contează, Petrom Moldova continuă tradiția plantării și restaurării resurselor forestiere, revenind la Cruzești pentru a mai planta 4000 de puieți, care se vor înălța mândri în Pădurea Petrom. Elevii din localitate și voluntarii ne-au dat o mână de ajutor, așa că am reușit să finalizăm munca în numai câteva ore.

Am plantat frasini, arțari și salcâmi și ne-am bucurat de faptul că primii puieți, pe care i-am sădit în toamnă, au prins deja rădăcini și, în curând, vor înverzi și vor da prima „roadă” de oxigen!

În toamnă, vom reveni cu noi forțe pentru a continua să „plantăm” un viitor mai curat și mai verde pentru generațiile ce vor urma!

Mulțumim mult echipei Petrom Moldova pentru angajamentul asumat față de protecția mediului și pentru contribuția valoroasă pentru întreaga societate! Sunteți un exemplu și ne bucurăm să vă fim alături pentru realizarea acestui proiect frumos!

De asemenea mulțumim APL Cruzești și Doamnei Primar Violeta Crudu pentru implicare concretă în toate etapele de înființare a pădurii și mobilizarea localnicilor.

Mulțumim Complexul Educațional Cruzești pentru energie și forță la plantarea copacilor.

Cu Petrom viitorul prinde rădăcini!

Acest proiect este realizat de către A. O. Hai Moldova, în cadrul Proiectului Milion Trees Moldova, la inițiativa și cu susținerea financiară Petrom Moldova.

#padureapetrom #petrommoldova #haimoldova #milliontreesmoldova