Pădurea Comunității Corpului Păcii Moldova

martie 11, 2023

Am participat astăzi, împreună cu echipa Corpului Păcii în Moldova și organizația „The Friends of Moldova”, la plantarea a 1576 de puieți în localitatea Cruzești – câte unul pentru fiecare voluntar al Corpului Păcii care a activat în țara noastră, așa cum și-a propus echipa Corpului Păcii să marcheze cei 30 de ani de activitate la noi în țară.
Mulțumim pentru această inițiativă precum și pentru serviciul și sprijinul oferit țării noastre în aceste trei decenii de activitate.
Suntem onorați să fim parte din echipa organizatorică, împreună cu echipa Hai Moldova și Million Trees Moldova la un eveniment atât de frumos!
Mulțumim și invitaților speciali care ne-au onorat cu prezența la evenimentul de plantare: Președinta Republicii Moldova Maia Sandu, Ambasadorul SUA în Moldova Kent Logsdon, Directorul Regional al Corpului Păcii Becca Sharp, Ministra Mediului, Iordanca-Rodica Iordanov, și Primara localității Cruzești Violeta Crudu.
Mai multe fotografii de la eveniment puteți vedea pe acest link: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.609078444597667&type=3
Să fie Pădure! Într-un ceas bun!