În această sâmbătă, 22 octombrie, am dat start sezonului de plantare toamna 2022, în s. Onițcani, r. Criuleni.

octombrie 24, 2022

Împreună cu 150 de voluntari, am plantat 2200 puieți de salcâm, pe terenul care cândva a fost depozit pentru deșeuri, iar acum puieții vor crește și se vor trasforma în Pădurea Coca-Cola!
De asemenea, au fost plantați 100 de Arțari și 100 arbuști pe terenul de joacă din s. Onițcani.
Pe parcursul evenimentului au fost colectați de către voluntari 30 de saci cu deșeuri.
Mulțumim mult echipei Coca-Cola HBC pentru muncă, implicare și dedicație. Efortul dvs. este o investiție într-un mediu mai curat și mai sănătos pentru toată lumea!
Mulțumim pentru implicare și suport APL Onițcani, doamna Primar Maria Tîrgola, tinerii voluntari din Onițcani și profesorii Gimnaziului Onițcani (Gimnaziul Oniţcani).
Speciale mulțumiri Ocolul Silvic Criuleni, și anume Domnului Sergiu Stepaniuc pentru implicare, pregătirea terenului pentru plantare, pregătirea puieților și instruirea voluntarilor.
Mulțumim Domnului Ion Guzun, Șefului Inspecției pentru Protecția Mediului Criuleni pentru suport continuu în plantarea și monitorizarea copacilor.
Și nu în ultimul rând mulțumiri echipei Hai Moldova pentru organizare!
Suntem deosebit de bucuroși când reușim să unim toată societatea pentru un scop comun – să plantăm, să îngrijim și să creștem păduri în Moldova.
Această plantare a fost posibilă datorită suportului financiar al Companiei Coca-Cola și Fundației Coca-Cola.
Amintim că în perioada anilor 2020-2021, datorită suportului Fundației Coca-Cola, am implementat proiectul Școala ECO, care s-a desfășurat în 10 școli, inclusiv în s. Onițcani. Ne bucurăm că putem continua inițiativele frumoase și să le facem durabile!