Participă

Participă formular  

 

La data de 15 septembrie 2018 vom curăța Moldova de deșeuri chiar de Ziua Globală a Curățeniei! Participă și tu la cea mai mare mișcare civică din lume și ajută-ți țara și planeta să respire ușurată!

Înregistrează-te, completând formularul de mai sus.

 

De ce să participi?

— Pentru că îți dorești să trăiești într-o lume curată și să fii sănătos, or acest lucru nu este posibil printre mormane de deșeuri;

— Pentru că participarea ta contează și schimbarea pornește de la tine;

— Pentru că vrei să te mândrești cu țara ta și cu realizările tale;

— Pentru că această mișcare își propune să mobilizeze la nivel mondial 5% din populația a 150 de țări participante, astfel încât să producem un impact real asupra mediului și asupra cetățeanului Planetei Pământ și crește gradul de conștientizare a daunelor aduse de deșeuri.

Te încurajăm să te echipezi cu saci și mănuși și ia-ți familia și prietenii la data de 15 septembrie 2018 și curăță localitatea ta de deșeuri.

 

Ce te mai rugăm să faci?

În speranța că te vei alătura eforturilor noastre de a mobiliza Moldova la curățenie, te rugăm:

1. Să îți exprimi public susținerea pentru Ziua Națională/Globală de Curățenie, postând un filmuleț/o fotografie/un mesaj pe rețelele de socializare în care să explici de ce susții ideea de curățenie națională/globală, de ce este important cât mai multă lume să participe.

2. Să îndemni prietenii și urmăritorii tăi să participe la Ziua Națională/Mondială a Curățeniei la data de 15 septembrie 2018.

3. Să îndemni prietenii și urmăritorii tăi să marcheze, după posibilitate, zonele cu deșeuri din localitățile lor, astfel încât să știm exact ce avem de curățat la data de 15 septembrie. Cartarea constă în însemnarea într-o aplicație, gratis, pe telefon a zonelor cu gunoi depozitat/aruncat ilegal (Aplicația WorldCleanUp pe Android: http://bit.ly/2sAmf4S și pe iOS: https://apple.co/2Hoo09y)

4. Să rogi/desemnezi 3 formatori de opinie să facă același lucru.

5. Să utilizezi hashtag-urile #Hai Moldova #WorldCleanupDay #UnitedForACleanplanet

6. Să participi la Ziua Națională/Globală de Curățenie în 15 septembrie 2018 oriunde te-ai afla pe planetă.