Participă

La 15 septembrie PARTICIP la resuscitarea planetei!
15 septembrie este ziua în care vom curăța Moldova de deșeuri chiar de Ziua Mondială a Curățeniei! Participă și tu la cea mai mare civice din lume, pentru ca țara și planeta noastră să respire ușurată!

Înregistrează-te, completând formularul de mai sus!

Imaginează-ți cum vei fi parte a unui „val verde” de oameni care adună deșeurile. Valul va porni din Japonia și se va încheia în Hawaii, iar, 36 de ore mai târziu, efortul a milioane de oameni ne va aduce mai aproape de țelul nostru comun – o lume mai curată! În plus, e un prilej bun de a petrece timpul cu cei dragi și în mod util.

De ce să participi?

  • Pentru că îți dorești să trăiești într-o lume curată și să fii sănătos, or acest lucru nu este posibil printre mormane de deșeuri.
  • Pentru că participarea ta contează.
  • Pentru că îți dorești să te mândrești cu țara ta și cu realizările tale.
  • Pentru că această mișcare își propune să mobilizeze la nivel mondial 5% din populația a 150 de țări participante, astfel încât să producem un impact real asupra mediului și asupra cetățeanului Planetei Pământ și gradului de conștientizare a daunelor aduse de deșeuri.

Te încurajăm să te echipezi cu saci și mănuși și ia-ți familia și prietenii ca, în 15 septembrie 2018, să debarasăm împreună țara și Planeta de deșeuri!