Hai Moldova este cel mai mare proiect social din Republica Moldova, în ceea ce privește rata de participare a populației. Campania face parte din Mișcarea Internațională de Curățenie Mondială (Let’s Do It! World Cleanup).

În data de 12 mai 2011, Republica Moldova a facut curățenie alături de Bulgaria, România, Turcia și Republica Democrată Congo.

Ajutați de zeci de companii private, de instituții de stat și de autoritățile publice locale, 113 mii de cetățeni au participat la eveniment, motivați de ideea curățeniei naționale.

În 2012, existând deja de patru ani (mișcarea s-a început în Estonia în anul 2008) proiectul a numărat aproape 100 de ţări care au făcut curățenie, implicând astfel milioane de voluntari din toată lumea.În Moldova au fost implicați 111 de mii de voluntari.

Majoritatea evenimentelor organizate de către noi au fost reflectate activ de cele mai importante instituții media. În două luni de campanie media, am reușit să organizăm 10 evenimente publice.

În 2016, pe 24 septembrie, în Municipiul Chișinău, Hai Moldova a organizat pentru a treia oară o acțiune de curățenie, la care au participat 3522 de voluntari alături de România.

Acum, în 2017 avem scopuri ambițioase – dorim să implicăm 100 de mii de oameni din toată țara. Mai mult decât atât, după Ziua de Curațenie vom amenaja locuri pentru odihnă în cel puțin 10 de comunități din Moldova. Pe lângă asta, desigur, ne vom ocupa  de promovarea educației ecologice în rândul cetățenilor Republicii Moldova.

Hai împreună cu noi!